Tupeu nesimțit! Lia Olguța Vasilescu: Voi candida la Primăria Craiova

lia

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat, miercuri seara, că va candida la Primăria Craiovei, pentru că este nevinovată.

„Voi candida la Primăria Craiovei. Nu am vrut să cad psihic sau să mă apuc să fac denunțuri, pentru că am știut că sunt nevinovată și sper din toată inima ca și instanța finală să decidă acest lucru, așa cum s-a întâmplat astăzi”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la România TV.

Primarul Craiovei a afirmat că este nevoie de oameni de curaj în România. „Dacă toată lumea se ascunde în munți, nu știu unde ajungem”, a adăugat ea.

Lia Olguța Vasilescu a menționat, în context, că dacă PSD va găsi un alt candidat, intenționează să candideze din postura de independent.

„Un prieten mi-a spus ieri, când i-am spus că vreau să candidez la Primăria Craiova chiar și din postura de independent, dacă partidul găsește un alt candidat, că sunt nebună. Probabil. Dar eu cred că trebuie să mai fie și astfel de oameni în România, chiar dacă se spun tot felul de lucruri despre ei”, a mai afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Curtea de Apel București a decis miercuri să revoce măsura arestului la domiciliu pentru primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de procurorii DNA de luare de mită, scrie flux24.ro.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *