SURUGIULE, VINE TĂVĂLUGUL! Preşedintele S.N.A.P. Maramureş şi ceilalți membri ai sindicatului îşi anunță demisia

viorel-stroe-si-andrei-pop

Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie Maramures (S.N.A.P.), Andrei Pop, si-a anuntat demisia din functia sindicala. Acesta va fi urmat si de ceilalti membri ai sindicatului.

Motivul il reprezinta atitudinea presedintelui S.N.A.P., Iulian Surugiu, despre care secretarul S.N.A.P. Maramures, Viorel Stroe, spune ca a tradat lupta sindicala.

“Cu profunda dezamagire va informez ca Surugiu Iulian (inca presedintele S.N.A.P.) a tradat lupta sindicala si incearca sa transforme organizatia sindicala in secta sindicala alcatuita doar dinsupusi. In ultima perioada, Surugiu Iulian s-a comportat total neadecvat functiei de presedinte al SNAP: a interzis membrilor sa discute cu presa fara acordul lui, le-a transmis liderilor judeteni sa nu deranjeze sefii din politie, a intervenit de nenumarate ori in diverse emisiuni doar ca sa se afle in treaba (fiind subiect al unei emisuni de pamflet ca urmare a exprimarii gramaticale de toata jena) si a exprimat pareri personale care au adus prejudicii de imagine organizatiei (ca urmare a condoleantelor exprimate in direct la o emisiune ce transmitea inmormantarea unui interlop).

Fane-Spoitoru-Iulian-Surugiu

Apogeul a fost atins de acest individ care a tradat miscarea sindicala atunci cand luna trecuta am fost instiintat ca prin decizia lui unilaterala mi-a fost reziliat contractul de munca cu organizatia sindicala, desi salarizarea mea si a altor lideri  s-a votat in cadrul Congresului National (organul suprem de conducere al SNAP conform Statutului organizatiei) format din peste 100 de participanti. Rezilierea abuziva a contractului de munca a fost facuta si in cazul altor persoane incomode din cadrul SNAP, astfel ca Surugiu Iulian continua planul de eliminare a celor care ii sunt incomozi.

Din cauza acestor jocuri murdare sindicale, Pop Andrei – presedintele SNAP Maramures, a afirmat ca isi va da demisia din functia sindicala, iar impreuna cu acesta vor urma toti membrii. Bineinteles ca dupa emiterea acestui comunicat voi face acelasi lucru”, a spus Viorel Stroe.

ZiarMM

Foto: Facebook.com

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *