Solicitare radicală în Germania: INTERZICEȚI moscheile și construirea altora noi

Minarett der Moschee Rendsburg

Cea mai radicala aripa a gruparii politice de extrema dreapta, Alternativa pentru Germania, cere interzicerea moscheilor din tara, precum si interdictia construirii altora noi, relateaza aktual24.ro.

Aripa din Bavaria Inferioara a gruparii politice citate mai sus a redactat o scrisoare in care cere interzicerea folosirii moscheilor, precum si construirea altora noi. Moscheile „nu ar folosi doar pentru rugaciunile comune, ci si pentru distribuirea invataturilor islamice indreptate impotriva legilor tarii”.

Scrisoarea este numita „Curajul de a-ti asuma responsabilitatea. Conform autorilor scrisorii, „Coranul emite minciuni si prejudecati”. In afara de asta, islamul doreste sa domine lumea, aceasta religie intrand in 57 de tari, din 190, noteaza Washington Post.

Autorii acestui document-platforma stiu ca propunerea lor incalca constitutia tarii, care garanteaza libertatea religioasa, insa sunt de parere ca si aceasta libertate trebuie sa aiba anumite limite. Parintii constitutiei nu au presupus ca „religiile pot impune teroare si ca vor tinde catre dominatia globala”.

Autorii documentului fac parte dintr-un grup disident din cadrul partidului Alternativa pentru Germania. Presedintele filialei bavareze a Alternativei pentru Germania se delimiteaza de aceasta scrisoare, dar spune ca stia de ea. Potrivit acestuia, ideile continute in ea sunt o contrapropunere la programul politic oficial publicat de partidul sau saptamana trecuta.

Propunerea de interzicere a moscheilor este cea mai radicala facuta de partid pana acum. In scrisoare se spune clar ca „islamul nu e parte a Germaniei”. In Germania traiesc 4 milioane de musulmani, cinci procente din totalul populatiei.

Alternativa pentru Germania, printre altele, vrea sa interzica femeilor musulmane purtarea valului in public. Partidul cere imamilor sa propovaduiasca doar in limba germana si sa fie educati doar in universitati germane.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *