Și în Germania este posibil, nu doar la noi

hackerDatele personale a peste 2.000 de participanți la congresul partidului populist Alternativa pentru Germania (AfD), care are loc în acest week-end la Stuttgart, au fost publicate în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Internet. Unul dintre cei doi lideri ai AfD, Jorg Meuthen, a anunțat duminică dimineața reluarea dezbaterii, cerând guvernului german să arate „la fel de multă fermitate în privința site-urilor de extremă stânga cât a arătat în privința celor de extremă dreapta”.

Publicată la ora 00:01 (22:01 GMT) de un utilizator necunoscut, lista, care conține peste 2.000 de nume, adrese, conturi de e-mail, numere de telefon și carduri de membri ai AfD, putea fi încă văzută duminică dimineața pe site-ul Indymedia. Partidul populist Alternativa pentru Germania, care potrivit sondajelor a devenit a treia forță politică din Germania cu 12 până la 14% din intențiile de vot, este contestat din cauza derivelor sale de extremă dreapta, trecând de la o poziție anti-euro la una anti-refugiați, apoi la una islamofobă, anunță Agerpres.

In Romania treaba sta si mai rau. De obicei angajatii unor firme i-au cu ei ,odata cu plecarea catre alt loc de munca, si bazele de date cu clienti,de cele mai multe ori persoane fizice. Si uite asa te trezesti sunat de nu stiu ce „neica nimeni”, te trezesti cu o gramada plicuri cu reclame pe la usa…

Societatatile  corporatiste multilateral dezvoltate ,oricum, ne considera „carne de tun” si pe noi,pe clienti si pe angajatii lor in egala masura.

sursa: stiripesurse

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *