Se adeveresc profeţiile Sfântului Parinte Paisie Aghioritul

M2081S-1028

M2081S-1028

„Din Siria va incepe al treilea razboi mondial”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat desfășurarea de comandouri speciale în Siria pentru eliminarea pungilor de teroriști din zonele urbane. Este vorba de soldați din trupele speciale antitero din temutele Spetsnaz. Pe lână misiunile de luptă, soldații din Spetnaz vor acționa și ca instructori pentru milițiile pro-Assad.

spetsnaz-isis-610143

Pe lângă aceste comandouri care vor acționa mai ales în zonele urmabe și în spatele frontului a fost deja adus în Siria și un batalion de parașutiști de elită.

Desfășurarea masivă de trupe speciale ale armatei ruse arată determinarea lui Putin de a-l sprijini până la capăt pe Assad, susțin jurnaliștii de la Express.

Desfășurarea la sol a soldaților din trupele speciale sunt ar reprezenta doar prima parte din ”marea debarcare”. Se estimează că Rusia va aduce în Siria pentru eliminarea opoziției militare de orice tip până la 150.000 de soldați care pe lângă misiunile de luptă le vor avea și pe acelea de stabilizare și pacificare.

O sursa militara a declarat Mirror despre trupele Spenatz trimise în Siria: „Sunt extrem de agresive și foarte bine pregătiți.Aceste trupe alaturi de armata sovietica au produs in Afganistan peste un milion de victime,majoritatea civili nevinovati.

„Ei sunt acolo pentru a curăța după atacurile aeriene, pentru identificare de ținte pentru atacurile aeriene și pentru misiuni speciale dure împotriva rebelilor. Ei nu vor fi la fel de responsabili ca forțele speciale britanice sau americane. Ei sunt acolo pentru un singur motiv – să elimine pe oricine ar reprezenta un pericol pentru Assad. Prin orice mijloace. Și făcând asta vor face ca poziția Rusiei să devină foarte puternică în Mediterana și în Orientul Mijlociu. ”

sursa: stiripesurse.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *