REVOLTĂTOR! Președinte de sindicat din POLIȚIE: ”Dumnezeu sa-l ierte pe Fane!” N-am auzit cuvintele astea din gura liderului de sindicat, despre Bogdan Gigina!

Fane-Spoitoru-Iulian-Surugiu

Raspanditi, fratilor, aceste informatii, daca vreti sa scapati de aceste lichele! Toti politistii din Romania trebuie sa citeasca acest articol… Te reprezinta acest individ, politistule?

Presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP), politistul Iulian Surugiu, a intrat sambata in direct, la postul Romania TV, pentru a vorbi despre inmormantarea lui Fane Spoitoru.

Iulian Surugiu a fost invitat sa vorbeasca despre cum va gestiona politia evenimentul si cum vor fi preintampinate eventualele incidente in trafic, la inmormantare luand parte un numar foarte mare de oameni.

Sindicalistul nu s-a limitat insa la a da doar declaratii legate strict de activitatea fortelor de ordine, ci a transmis un sincer „Dumnezeu sa-l odihneasca pe Fane!”.

„Extraordinar! 400 de politisti cotizeaza la salariul domnului Surugiu Iulian, presedinte SNAP, pentru ca acesta sa vorbeasca, alaturi de Miron Cozma si in numele Politiei Romane, despre inmormantarea lui Fane Spoitoru’! ‘Dumnezeu sa-l ierte pe Fane’ a zis Surugiu Iulian ! N-am auzit cuvintele astea din gura liderului de sindicat, despre Bogdan Gigina! Nu cumva ati depus si o coroana din partea SNAP, dom’le salvator al politistilor? Cotizati, frati colegi, cotizati si bagati bani in buzunarele lui Surugiu Iulian!”, a scris pe Facebook agentul de politie Aurel Munteanu, relateaza aktual24.ro.

loading...

You may also like...

11 Responses

 1. Daniel spune:

  mai oameni buni,lasati rautatea macar acum,cand nu mai este acest intre noi,si eu pot sa zic tare si raspicat ,Dumnezeu sa-l ierte!

  • SORIN spune:

   Pai atunci sa-l ierte Dumnezeu si pe Nero , Hitler , sau Dr. Mengele , ca-s morti . cu toate ca au trimis la moarte multe suflete nevinovate ! Noi pe pamant NU VOM IERTA astfel de cazaturi ! Si ca ei sunt multi pe care omenirea nu-i poate uita !

 2. DA TI DEMISIA CAINE NENOROCIT,TI AI TRADAT COLEGII CRIMINALULE,TU ESTI CLE MAI MAFIOT DINTRE TOTI POLITISTII, TU I MULTUMESTI UNUI INTERLOP CARE A TAIAT MANA UNUI OM AL LEGII,UNUI COLEG AL TAU,TAMPITULE.

 3. popoiu adrian spune:

  Pai cum altfel daca erau tovarăși de afaceri mafiote !!

 4. adrian spune:

  imi miroase a propaganda PROLEX :))))) militieni v-am lasat, militieni ati ramas :))

 5. pyt spune:

  Daca-ti taia tie penisu”” cu sabia mai ziceai asta inconstientule?.A taiat mana la colegul tau ma nenorocitule !

 6. Ruxandra spune:

  Asha Adrian,ca Spoitoru o fi fost vreun tampit.

 7. silviu spune:

  Mi sr pare normal sa zica Dumnezeu sa-l ierte ,asa trebuie sa facem toti crestinii

 8. Brăila spune:

  Faptul ca a spus despre răposat Dumnezeu sa îl ierte este ceva creștinesc. unde a greșit??Ar trebui sa va frământe cei ce fac politica și își bat joc de o țară întreagă.

 9. Brăila spune:

  ATAT TIMP CÂT NU VA DISPARE URA DUȘMĂNIA, INVIDIA,PROSTIA SI NAIVITATEA VOM RAMANE ACEEAȘI NAȚIE JALNICĂ. pt ideea voastră acel polițist Florea care a tras în Fane Spoitoru și acesta ia dat replica cu o sabie sa petrecut pe bună dreptate pt Fane și acel polițist a făcut mereu abuz în servici, cum bea puțin mai mult prin crâșme cum scotea pistolul pt intimidare având o nesimțire față de copii de femei și oameni inocenți.De altfel Fane Spoitoru era un om pașnic și răspundea dur doar dacă era atacat de altfel ajuta copii săraci și pe cei ce apelau la el.Dar totuși sa lăsați ura ca nu e bună și acest polițist a transmis un,, Dumnezeu sa îl ierte pe Fane” atât sincer cat și creștinesc.Si totuși chiar și multi din politiewcare știa cum sa întâmplat în anul,, 92″intre Fane și Florea polițistul automat ca i-au dat dreptate lui Fane cu toate ca acesta a ispășit ani de închisoare pt fapta sa, dar polițistul ce a plătit?? NIMIC.Si atunci va întreb eu…dacă cineva scoate pistolul și trage în voi sa îmi spuneți dacă aveți la îndemână o sabie un tun sau etc… Ce faceți?

 10. Brăila spune:

  Îmi scz caligrafía în comentariile de mai sus,tastatura smart phone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *