Răsturnare de situaţie in bătălia pentru Bucureşti

rturcescu2

După ce l-a înjurat pe Marian Munteanu 10 zile ca să nu candideze, fostul ofițer acoperit Robert Turcescu va candida la Primăria Capitalei din partea PMP.

Acum „avem de unde alege”: il avem pe Perdoiu cel care Ministru fiind a semnat alături de Boc tăierea salariilor, pe Acoperitu’ lui Băsescu, pe nevasta lui Pandele și pe ONG-urile lui Soroș care abia așteaptă să-l pună pe Nicușor Dan, primar.

Robert Turcescu va candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Mișcarea Populară, au anunțat vineri cei din PMP.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă, programată la ora 18,00 și susținută de președintele PMP, Traian Băsescu. La întâlnirea cu presa a fost prezent și Robert Turcescu.

Vineri seara, conducerea PMP s-a reunit pentru a valida candidatura lui Turcescu la Primăria Capitalei.

În 21 septembrie 2014, jurnalistul Robert Turcescu a dezvăluit pe blogul său că a fost locotenent colonel sub acoperire. Postarea intitulată „Mărturise şi spovedanie” a fost însoţită de copii ale unui livret militar cu fotografia sa şi două ştate de plată. Pe livretul militar apare ştampila MApN – UM 02515. „Da, am fost lt -colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre ştatele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit”, a scris Turcescu pe blogul personal. „Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi şi de judecători drepţi. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor”, a scris acesta.

Într-o emisiune la postul B1 TV, el a confirmat că documentele sunt reale, fără a spune al cărei instituţii ar fi fost ofiţer acoperit. Turcescu a spus că este dispus oricând va fi chemat în faţa judecătorului să spună tot ceea ce ştie despre aceste documente. Robert Turcescu a anunţat totodată că se retrage din presă.

Promisiunea l-a ținut doar câteva luni ca în cazul oricărei persoane fără cuvânt după care individul a reapărut la Nașul TV. Ulterior și-a făcut o televiziune online UndeTV.

MApN a precizat ulterior că nu face niciun fel de comentariu legat de cazul jurnalistului Robert Turcescu, ministerul precizând că aplică legile ţării şi că, dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe.

„În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări: Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect. MApN aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe”, se arăta într-un comunicat al MApN.

Sursa:fluierul.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *