Pedofilii de România

pedofil

” Il recunosti pe romanul din imagine? Suna de urgenta la 112! ”

„Individul este cautat la politisti pentru fapte greu de descris in cuvinte. Potrivit autoritatilor, poate avea intre 35-55 de ani. Ca semn distinctiv are o alunita pe partea dreapta a gatului, iar uneori poarta ochelari.

Se presupune ca il cheama Marian sau cel putin asa i se adreseaza copila pe care a siluit-o in timp ce o camera filma o scena ingrozitoare.

Barbatul apare intr-un film scurt, pus pe o pagina de internet, intr-un loc frecventat de indivizi care cauta abuzuri sexuale asupra minorilor. Locul a fost identificat initial de Interpol si Europol si fiecare inregistrare a fost analizata. 7 dintre ele il au ca protagonist pe acest individ care se filmeaza in timp ce violeaza o copila si care vorbeste romaneste. Interpol a anuntat autoritatile de la noi care incearca sa il gaseasca cat mai repede, inainte sa faca noi victime.” Asa suna stirile de pe toate televiziunile din Romania. E normal, animalul trebuie prins, trebuie pedepsit. (sursa: stirileprotv.ro)

Intotdeauna pedofilii, criminalii, hotii si, in general, infractorii din Romania sunt mult mai periculosi decat cei de-afara, din occident. Intotdeauna ai nostrii au fost cei mai cei,rezultatul actiunii lor fiind acelasi cu cel al infractorilor de-afara: victime, traume si pagube.

Haideti, totusi, sa ne intoarcem la pedofilie.

Pedofilia, conform wikipedia, este este o tulburare, perversiune sexuală care se manifestă prin înclinația erotico-sexuală a unui adult față de un copil.

Si acum si raspunsul blandetii occidentale fata de bolnavii astia (si nu numai) . Starea aceasta este descrisa intr-un articol,dina care imprumut un paragraf.Il redau mai jos.

In ceva ani vom vedea legi care să protejeze drepturile pedofililor la care acum ne uităm cu groază când sunt săltați de dubă. Iar noi vom fi, ați ghicit, intoleranții, dacă ni se va părea aberant să vedem sărutându-se pe stradă, un “om normal”, cu o anumită structură a “materiei albe”, în vârstă de 40 de ani, să zicem și o copilă de 12 (sau, de ce nu, 7)… Cam ăsta e principiul cu fisurarea principiului. Viitorul sună bine! Este, dacă vreți, unul dintre motivele pentru care globalismul este în esența lui o ideologie cu mult mai periculoasă decât comunismul. Dacă socialismul a dărâmat biserici și a eșuat pe termen lung, acum “băieții deștepți” au învățat din erori și țintesc fix acolo unde nu ai voie să intervii, la rădăcinile omului! Ținta nu mai este instituția moralei, ci morala însăși!”(  sursa:culturavietii.ro)

Scriu acestea in momentul in care Bucurestiul este paradisul pedofililor din occident. Rareori s-a intamplat ca unul dintre acestia sa fie demascat si dat pe mana justitiei. Romania este in plin avant catre EMANCIPARE.

Ce presupune aceasta emancipare si pentru cine este avantajoasa ea?

Oricum,pedofilul nostru este bolnav psihic, ce trebuie pedepsit, ai lor ,astia de colcaie prin Romania, sunt sanatosi mintal si „emancipati sexual” si trebuie priviti cu simpatie.

Cuvintele sunt de prisos.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *