Darwinismul nu duce lipsă de adepți

 

 

Collection-Of-25-Inspiring-Quotes-From-Charles-Darwin1

Darwinismul e demonic pentru ca il invata pe om ca nu exista Dumnezeu, ca maimuta a coborat din copac si s-a facut om. Darwinismul nu trece nici macar cele mai elementare teste de logica cum ar fi “daca oamenii au evoluat din maimute, de ce mai exista maimute?”. Dupa logica maimutei lui Darwin, nu ar trebui sa existe decat un singur tip de vietate pe toata planeta, nu? De ce sa ramana in urma rebuturi ne-evoluate? Doar oameni care sa faca fotosinteza si sa se manance intre ei. Vedem asa ceva? Evident ca nu!

Dar darwinistii nu practica bunul obicei al gandirii asa ca nu isi ridica astfel de probleme care sunt clare pana si pentru cel mai simplu credincios.

Toate sondajele arata ca neincrederea in minciuna Darwinista creste cu scaderea nivelului educational si al inteligentei. Ca dovada ca masoneria ne-a amagit pe noi, cei inzestrati de la Dumnezeu cu minte, ducandu-ne de nas prin scoli inalte. Gura omului simplu graieste intotdeauna adevarul, caci de la unii ca acestia au venit cartile sfinte ale Bisericii, nu de la savanti.

In toata istoria Romaniei a existat un singur om care a crezut in teoria lui Darwin: ateul Titu Maiorescu, acelasi care l-a otravit cu mercur pe marele patriot ortodox si poet national al romanismului, Mihail Eminescu.

DARWINISM CRIMINAL

In urma cu cativa ani, o asociatie masonica pe numele ei “Federatia Umanistă Europeană” a lansat o serie de recomandari privind invatamantul in Uniunea Europeana, iar una din ele propunea obligativitatea predarii Darwinismului. Iata reactia unui ONG romanesc patriotic:

“AFR este o organizatie civică, care reprezintă peste 650.000 de cetăteni români. În marea lor majoritate, acestia sunt părinti care cunosc experienta regimului totalitar din România, REGIM CARE,TREBUIE SĂ STITI, ERA ÎNTEMEIAT IDEOLOGIC PE EVOLUTIONISM, DARWINISM SI ATEISM. Astfel, găsim că este nu numai ironic, dar si respingător faptul că Federatia Umanistă Europeană („EHF”) si afiliatii săi să recomande să le predăm copiilor nostri chiar ACEA IDEOLOGIE CARE NE-A PRIVAT PE NOI DE LIBERTĂTILE SI DREPTURILE OMULUI, DUCÂND LA DISTRUGERE O TARĂ ÎNTREAGĂ. (..)
Ideologia evolutionismului, pe care o îmbrătisează EHF, A FOST RESPONSABILĂ ÎN TARA NOASTRĂ DE ATROCITĂTI DE NEDESCRIS. Un amplu studiu realizat recent în România a arătat că în anii comunismului au fost ucisi de către regimul totalitar ateist între 700.000 si 900.000 de oameni nevinovati. În contrast, nu avem cunostintă despre numărul românilor ucisi, în istoria recentă, în numele credintei crestine. De aceea, suntem uimiti de pledarea pe care o faceti în favoarea evolutionismului.”

Am incheiat citatul.
Vedeti? Comunismul, nazismul, ateismul, renascentismul, umanismul, postmodernismul, relativismul: toate ideologiile criminale se bazeaza pe Darwinism. Daca exista un sambure de adevar in teoria evolutiei este acela ca din ea au evoluat toate celelalte rataciri.

Un mare duhovnic roman spunea ca in istoria omenirii s-au produs trei mari greseli: caderea lui Adam, tradarea lui Iuda si infailibilitatea papala. Dupa cum vom vedea indata, toate acestea au la radacini amagirea darwinista!
– Adam vroia sa evolueze, crezand mai mult in teoria lui Darwin decat in Dumnezeu.
– Iuda era plin de sine, iar in momentul in care l-a vandut pe Mantuitorul aplica logica “supravietuirea celui mai puternic”. Vom vedea la sfarsitul veacurilor cine e mai puternic.
– Papa se crede foarte evoluat fata de noi, cei care avem Adevarul. Deci gandeste Darwinist. Pacat ca din cauza asta nu se mantuieste.

Cum puteam sa incheiem altfel decat cu un citat din genialul Petre Tutea? Caci toata lumea trebuie sa stie deja ca invocarea lui Petre Tutea inmulteste veridicitatea oricarei compozitii, tot asa cum Mantuitorul inmultea painea si pestii.

“Omul, ca întreg nu poate fi gîndit decît biblic; ştiinţific, nu. Moise e mai valabil decît ultima noutate evoluţionistă a ştiinţei.” (Petre Tutea)

sursa: curaj.net

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *