Un alt susținător al moscheii de la București

Valeriu Zgonea, Presedintele Camerei Deputatilor tine un discurs, in timpul evenimentului de lansare al turului virtual al salilor Palatului Parlamentului si al Muzeului Parlamentului pe platforma online a Google Cultural Institute, joi, 21 ianuarie 2016. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO.

Inainte sa fie destituit, Valeriu Zgonea declara ca nu exista niciun impediment in ridicarea unei moschei in capitala de pe Dambovita.  Asta in conditiile in care,vasali fiind turcilor, romanii n-au avut  moschei pe teritoriile locuite de ei( in principate) .

„Este o decizie pe care a luat-o Guvernul României și nimeni din Parlament, la momentul respectiv, nu a contestat-o. Vă reamintesc că sunt foarte mulți parlamentari care sunt de origine musulmană și sunt aleși, am avut și în Guvernul PSD o doamnă ministru care era din această comunitate. Nu văd niciun impediment.

România este, în acest moment, o oază de stabilitate, pentru că a găsit o soluție unică în Europa și în această zonă a lumii de cooperare și între religii.

Comunitatea musulmană din România este veche și este respectată și este moderată. Avem relații foarte bune cu toate statele din Asia și din Asia Mică, prezența președintelui Adunării Naționale din Republica Islamică Pakistan în România, pentru prima dată în istoria relațiilor noastre parlamentare, arată deschiderea pe care o avem și abordarea diferită, care ne permite să avem rezultate acolo unde alții au probleme”,

a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului.

Sursa: Fluierul.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *