Trăim cea mai neagră zi din istoria creştinismului: Curtea Suprema a SUA a decis legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex in toate statele americane

Iisus Hristos

În ciuda avertismentului hristic, nu doar că nu ne mai temem de Cel ce poate să piardă sufletul şi trupul în gheenă (Matei 10:28), ci îndrăznim să îl înfruntăm făţiş, prin puterea arbitrară a uneltelor Satanei. În comparaţie cu „creştinii” care s-au dedat la, ori privesc cu toleranţă acest păcat monstruos, împotriva naturii şi a poruncii divine, islamiştii radicali îmi par prunci nevinovaţi. Să ne fie ruşine, tuturor celor care suntem contemporani cu această grozăvie, limitându-ne la a glumi pe seama ei, ori a o trata cu superficialitate. Doamne iartă-ne!

Din nefericire pentru cei implicaţi – prin participare, promovare, sau chiar atitudine pasivă – în acest fenomen, mai devreme sau mai târziu se vor împlini cuvintele Sf. Apostol Pavel: „Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera. Femeile au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii. Asemenea şi bărbaţii, lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, se aprind în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, CĂ CEI CE FAC UNELE CA ACESTEA SUNT VREDNICI DE MOARTE, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.” (Sursa: Facebook)

loading...

You may also like...

2 Responses

  1. bastanova spune:

    Asta e cea mai neagra zi din istoria crestinismului? Ridicol. E absolut infima in comparatie cu alte lucruri crunte care se intampla pe pamant. Unde e „bunul Dumnezeu” sa opreasca foametea din unele state sau saracia sau sa vindece boli aparute la nou- nascuti, copii fara nici o vina si cate si mai cate. Lasati ipocriziile astea cu legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, cand in lume se petrec lucruri mai grave.

  2. eu spune:

    e neagra pentru ca este un pacat mare inaintea lui Dumnezeu casatoriile intre persoane de acelasi sex.
    nu toti intelegem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *