Te-ai săturat ca politicienii să fure și tu să plătești în locul lor? Dacă da, ce faci ca să schimbi acest lucru?!

POLITICIENI-ROMÂNI

Române, te-ai săturat ca unii să fure, iar tu să muncești și să plătești pentru hoția lor? Dacă vrei să pui capăt hoției din țară iată soluție, implică-te pentru a construi o Nouă Românie. Cu cine? Cu tine, cu cel de lângă tine, frați, vecini, rude, prieteni, colegi de muncă și suferință care vor același lucru: O NOUĂ ROMÂNIE!

”Dacă vrei, poți”, este motto-ul proiectului național ”Noua Românie”, prin care tinerii români care nu mai vor să se lase conduși de lideri corupți, trec de la vorbe goale la fapte reale.

O Nouă Românie e soluția pe care o propun tinerii care vor să reformeze țara să să schimbe actuala conducere formată din partide mamut, corupte.

Soluția la actuala criză politică din România o reprezintă o NOUĂ ROMÂNIE. Mai exact un nou partid politic creat de tineri, de la zero, care nu au mai făcut politică, fără traseiști politici.

Primul pas e să te înscrii în Noua Românie, iar alături de tinerii care deja au devenit membri, și apoi să te apuci de treabă.

Pornim de la principii sănătoase, nu acceptăm traseiști politici în acest proiect, nici oportuniști, ci doar români care vor să lucreze în echipă la un proiect național, serios, ambițios.

PNR are o altă abordare și vrea să clădească alături de tineri o Nouă Românie. PNR NU promite, Partidul Noua Românie se implică, dezvoltă, concepe, unește, construiește, împreună cu tine. Cu ce bani? Cu banii plătiți de tine, române.

În timp ce toate partidele s-au înființat pentru a fura organizat, PNR preferă să investească eficient banii colectați de la populație. Împreună putem să realizăm multe lucruri bune în România, dar doar dacă nu mai furăm.

În loc să stai pe margine și să te plângi că nimic nu merge bine, că nu ai loc de muncă, că nu ai viitor, poți să te implici, să decizi, să construiești.

Ca să poți schimba ceva în România trebuie în primul rând să „VREI”, apoi vine și ”POȚI”. Trebuie să vrei să te implici în viitorul acestei țări iar acum și POȚI să faci acest lucru, în mod real.

Să nu ne îmbătăm cu apă rece și să sperăm că tot ei, adică PNL, PDL, PSD, vor produce schimbarea în România. Schimbarea reală în România înseamnă un nou partid politic de la zero făcut, din români neafiliați politic, fără traseiști politici.

Dacă mai există români care vor binele lor, al țării, și doresc să se facă auziți, să aibă un cuvânt de spus, au acum o șansă să construiască o NOUĂ ROMÂNIE.

Partidul Noua Românie s-a lansat pe 1 septembrie 2015, iar în prezent în medie, un român se înscrie în fiecare oră în Noua Românie.

Trei motive pentru care merită să te alături echipei Noua Românie:

  1. Nu acceptă traseiști politici și nu primesc pe oricine în proiect. Au refuzat în șase luni peste 2100 de persoane.
  2. Se autofinanțează din cotizațiile și donațiile membrilor. Nu sunt sprijiniți de alte partide sau grupuri de interese.
  3. Cei patru tineri care au fondat proiectul nu au mai fost membri în alte partide politice.

Români, nu vă mai lăsați manipulați și prostiți încă odată tot de aceași politicieni. Nu le mai girați încă odată hoția. Nu doar protestați în stradă, hai să și construim o alternativă la actuala clasă politică. Hai să dezvoltăm împreună proiectul Noua Românie.

Articol relatat de portalul expunere.com

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *