Prince.Cauza morții-SIDA ?

prince-purple-rain-ws-710

Deși Prince a fost deja incinerat, lumea nu este încă lămurită cu privire la ce i-a provocat moartea solistului și încă se probează mai multe aspecte.

Vestea morții megastarului Prince a îndoliat o lume întreagă. 21 aprilie a fost ziua în care cântărețul a fost găsit mort în liftul reședinței sale din Minnesota. De atunci și până astăzi nu s-a aflat cauza oficială a decesului, dar s-au speculat mai multe variante, printre care și consumul de droguri.

Potrivit presei din America, citată de The Mirror, Prince ar fi fost diagnosticat cu SIDA chiar cu câteva săptămâni înainte să moară și era chiar pregătit să-și ia adio de la viață. Mai mult, artistul ar fi fost dependent de medicamente pentru HIV de ani și ani.

„Doctorii i-au spus lui Prince că temperatura corporală îi scăzuse mai mult decât normal și că îi lipsea fierul din organism, ceea ce l-a făcut să fie slăbit și dezorientat. Mânca rareori”, a declarat sursa citată de presa internațională.

Prince a fost ultima dată fotografiat la o farmacie din apropierea casei sale, cu doar câteva ore înainte de a muri. Deși nu a fost făcută publică lista pastilelor luate de Prince, unul dintre angajații farmaciei au spus că a observat că medicamentele erau străine și că ar fi folosite pentru a contracara virusul HIV.

sursa: click.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *