Patriarhul Georgiei, despre inundațiile de la Tbilisi: Niciun păcat nu rămâne nepedepsit. Grădina Zoo, cu banii din topirea clopotelor bisericilor

zooInundadoPRE.jpg_35960795

Patriarhul georgian Ilia al II-lea a comentat într-un mod neobișnuit inundațiile care au devastat Tbilisi, spunând că nicio fărădelege nu rămâne nepedepsită.

În Georgia a avut loc o tragedie teribilă, din cauza inundațiilor au murit oameni, Grădina Zoologică din Tbilisi a fost distrusă și animalele au scăpat și au devenit o amenințare pentru oameni, dar nu trebuie uitat faptul că nicio fărădelege nu rămâne nepedepsită, a afirmat patriarhul georgian Ilia al II-lea.

Patriarhul a amintit că Grădina Zoologică a fost construită de comuniști cu banii obținuți din topirea clopotelor de la bisericile și mănăstirile distruse în acea perioadă. ”Când comuniștii au venit în Georgia și au început să-i persecute pe creștini, pe clerici, să distrugă biserici și mănăstiri, a fost dat un decret prin care clopotele bisericilor și mănăstirilor să fie luate și cu banii obținuți să fie construită o grădină zoologică. Așadar, grădina zoologică a fost construită cu prețul clopotelor. De aceea, această grădină zoologică nu avea cum să aducă bucurie pentru că ea a fost construită pe fărădelege și uitați care este prețul”, a afirmat capul Bisericii Ortodoxe Georgiene, potrivit pravoslavie.ru.

Patriarhul Ilia al II-lea a subliniat în continuare că ”fărădelegea nu rămâne nepedepsită”. ”Nicio fărădelege, niciun păcat nu rămâne nepedepsit. Astăzi plângem că georgienii au căzut într-atât încât au construit o grădină zoologică cu prețul clopotelor distruse. Și iată rezultatul — au murit oameni, au murit animale, unele au fost ucise, altele sunt de negăsit. Fie ca Domnul să oprească această încercare asupra noastră. Domnul să ne dea pace și unitate”, a mai afirmat patriarhul Georgiei.

Cel puțin 18 persoane au murit în inundațiile produse duminică la Tbilisi. (Sursa: activenews.ro)

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *