Cine e, de fapt, IUBITUL ”din pușcărie” al Laurei Codruţa Kovesi

laura-codruta-kovesi

Apar noi amănunte despre viaţa personală a celei mai temute femei din România, mâna de fier de la DNA, Laura Codruţa Kovesi. Mai bine spus, despre iubitul acesteia, Florin Nemeş, unul dintre șefii de la RCS&RDS, scrie stiripesurse.ro.

Florin Nemes este de mai bine de 7 ani coordonatorul departamentului de marketing si PR al RCS & RDS, compania care detine postul de stiri Digi 24. El a aparut in mai multe reclame la serviciul de telefonie mobila al companiei de telecomunicatii, interpretind rolul unui detinut.

media-146239456743474800

Nemeş este absolventul Academiei Fortelor Aeriene „Henri Coanda” din Brasov, iar intre 2007 si 2009 s-a specializat in domeniul managementului strategic la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit profilului sau de pe un site de socializare. In perioada februarie 2006 – 2009, el a fost marketing manager-ul firmei Infogate Telecom SRL. In anul 2007, Nemes a dobandit statutul de persoana juridica (PFA) la care a renuntat in mai 2009. PFA-ul a fost inregistrat in Tarnaveni (jud. Mures), oras in care, potrivit realitatea.net, s-ar fi nascut.

Ulterior, Nemeş a lucrat ca asistent de marketing la firma August Papier S.R.L, care se ocupa de fabricarea hartiei, anunţă hotnews.ro. Numele lui Florin Nemes mai apare in tabelul absolventilor Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazu” din Alba Iulia la sectiunea promotia anului scolar 1998 – 1999.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *